fbpx

Aluminium Veranda's

Bij VerandaVisie bieden we op maat gemaakte veranda’s voor aan huis of vrijstaand, om uw woongenot compleet te maken. Het kopen van een veranda kan echter een uitdagende taak zijn. Elke veranda heeft zijn eigen prijs en er zijn verschillende keuzes die u moet maken, zoals het dak en de zijwanden. Bij VerandaVisie kunt u een veranda op maat bestellen, gemaakt van hoogwaardig aluminium, gehard glas en topkwaliteit polycarbonaat. We bieden gratis meetservice, doordacht advies en klantgerichte service om het u gemakkelijk te maken.

Kenmerken

Wij bieden de mogelijkheid om onze veranda’s aan te passen naar jouw wensen, met verschillende opties en accessoires beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit zijwanden gemaakt van glas, polycarbonaat of aluminium. Wij willen graag iedereen voorzien van prachtige tuinkamers. Iedereen heeft natuurlijk andere wensen en smaken. Daarom bieden wij tuinkamers met 2 verschillende soorten dakbedekking aan.

Bovendien krijg je altijd 10 jaar standaard garantie op de veranda. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem dan snel contact met ons op. Ons team staat voor je klaar om je te helpen.

Polycarbonaat dakbedekking voor veranda's

Polycarbonaat is een stevig product van een hoogwaardige kwaliteit. Het is een duurzaam en kwalitatief hoogstaand product. Bij de dakbedekking van polycarbonaat heeft u keuze uit een heldere of opaal uitstraling en er zijn lengtes mogelijk tot maximaal 500 cm.

Glazen dakbedekking voor veranda's

Glas is een luxueus product, hierbij kiest u tussen helder- of melkglas. Ons 442 gelaagd veiligheidsglas is prachtig helder en er zijn lengtes mogelijk tot maximaal 400 cm. Zo heeft u altijd de perfecte lichtinval in uw tuinkamer. Zelfs wanneer het regent of stormt, geniet u alsnog van uw tuin.